OPENDEURWEEKEND 22 & 23 juni

Naast de klassieke braderie koopjes zal je tijdens het ZOTTEGEM LEEFT event ook kunnen genieten van heel wat extraatjes.

Heb jij ook al vaak gedroomd van die ene gave Odette Lunettes? Of ben je eerder op zoek naar een iets uniekere bril of een hip brillenetui van ANY DI? Het accessoire bij uitstek voor aan de handtas van iedere vrouw. Goed nieuws, exclusief dit weekend kan je in onze optiekzaak de volledige Odette Lunettes collectie van Eline de Munck, de volledige ANY DI suncovers collectie en LPLR collectie terugvinden.

Tijdens het opendeurweekend dat zal plaatsvinden op 22 & 23 juni, zal Zottegem tijdens getransformeerd worden in ware urban jungle. Ook optiek Van De Keere steekt graag de handen uit de mouw en organiseert terug tal van leuke extra activiteiten. Naar jaarlijkse gewoonte, kan je ook dit jaar terug jouw slag staan in onze braderij koopjeshoek. Zo zal je kunnen genieten tot kortingen  van – 50% op zowel tal van zonnebrillen als optische monturen.

Aarzel niet langer en stip alvast het weekend van 22 & 23 juni aan in jouw agenda en breng optiek Van De Keere een bezoekje.

Deel dit bericht via
Recent Posts