Onze visie

Optiek Van de Keere bestaat 30 jaar en is ondertussen uitgegroeid tot een familiezaak waar vader en dochter als enthousiaste en gediplomeerde opticiens/optometristen 6 dagen per week voor u klaar staan.  Zowel op technisch vlak als op vlak van mode- en stijladvies staan wij u graag bij.  Wij bieden onze klanten een zo goed mogelijke service en kwaliteit aan.

Optiek Van De Keere - Zottegem - Hannah en Rudy Van De Keere

Voor ons is elke bril maatwerk!

Elke klant moet een tevreden klant zijn. Wij verkopen niet zomaar brillen, maar ook mode. Elke persoon is verschillend en een gepaste bril moet dit aantonen. Wij ervaren dat de juiste bril kiezen professioneel advies vraagt. Zo moet een montuur niet alleen matchen met het uiterlijke/de pigmentatie maar ook passen bij de persoonlijkheid/stijl van iemand.

Wij streven naar een aanbod waar ieder zijn stijl terugvindt, onafhankelijk van het te spenderen budget.

Optiek Van De Keere - Zottegem Professioneel advies

Gratis oogtest

Heeft u last van verminderd zicht? Tranende, vermoeide & prikkelende ogen? Regelmatige hoofdpijn of andere klachten?  Misschien kunnen wij u dan wel helpen? Kom vrijblijvend langs voor een gratis oogtest. Wij meten u zicht voor ver en dicht en geven hierbij het gepaste advies.

Optiek Van De Keere Zottegem Gratis oogmeting

Pupilhoogte meten

Wij meten uw pupilhoogte op. Deze gegevens hebben we nodig om uw brillenglazen juist te monteren. Zo heeft u een perfect scherp zicht tijdens het dragen van uw bril.

Optiek Van De Keere - Zottegem - Sterkte meting

Globaal zicht meten

Met de autorefractor meten we uw globaal zicht op. Is er een afwijking? Of geen afwijking? Dit is een objectieve test, uw zicht wordt vervolgens preciezer gemeten aan de hand van een subjectieve test.

Optiek Van De Keere - Zottegem - Oogmeting
  • Breng een bezoekje aan onze winkel in Zottegem. Wij helpen u graag bij het kiezen van uw perfecte bril.

    Rudy Van De Keere Zaakvoerder Optiek Van De Keere

Merken